LOODGIETER BERKEL EN RODENRIJS NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Berkel en Rodenrijs? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Berkel en Rodenrijs als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter BERKEL EN RODENRIJS: praktische informatie

Berkel en Rodenrijs, een geweldig plek in de provincie Zuid-Holland. Als loodgietersbedrijf in Rotterdam hebben wij ook voor de inwoners en zelfs werkenden in Berkel en Rodenrijs diverse projecten moeten uitvoeren. Daardoor zijn wij van mening dat de mensen die zich bevinden in Berkel en Rodenrijs super vriendelijk zijn. Dit heeft ons meer redenen gegeven dat wij altijd loodgieterswerkzaamheden voor deze doelgroep willen uitvoeren. Onze motivatie zijn zij natuurlijk! Behoef jij momenteel loodgieterswerkzaamheden en behoor jij ook tot deze doelgroep? Geweldig! Wij kunnen jou helpen hiermee! Indien je reeds gebruik hebt gemaakt van een van onze diensten, weten wij zeker dat jij tevreden bent met de uitkomsten. Kwalitatief werk opleveren is het belangrijkste doel voor ons! Wij willen onze bestaande en toekomstige klanten altijd tevreden zien, want daardoor zullen zij ons ook dankbaar voor zijn. Ben je reeds enthousiast geworden en wens je (weer) gebruik te maken van onze diensten? Totaal geen probleem! Alvorens jij direct overstapt naar de benadering van ons team, vinden wij het belangrijk om eerst meer informatie te verschaffen over onze diensten en ons team.

Loodgieter Berkel en RodenrijsDaarnaast zijn er ook andere redenen waarom wij de beste keus zijn voor jou als het gaat om het verlenen van onze loodgietersdiensten. Deze redenen zijn onder andere dat:

 • Onze loodgieters altijd voor goede wederzijdse communicatie gaan. Je kunt hierbij denken aan de manier hoe onze loodgieters met onze klanten omgaan. Zij zijn ten alle tijden vriendelijk en zorgen ervoor dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Klantvriendelijkheid staat bij ons op de eerste plaats. Wanneer onze klanten zich op hun gemak voelen, kunnen zij daardoor hun huishoudelijke behoeften beter aan onze loodgieters toelichten. Onze loodgieters kunnen op hun beurt de problemen beter snappen en op de juiste wijze die aanpakken. Een win-win situatie dus!
 • Onze loodgieters vaak genoeg getraind worden. Als loodgietersbedrijf vinden wij het heel erg belangrijk dat onze loodgieters op de hoogte zijn en blijven inzake de innovaties hedendaags. Indien handelaren nieuwe modellen huishoudelijke spullen verkopen en die speciale aandacht nodig hebben voor de installatie of aanleg, weten onze loodgieters meteen hoe zij daarop moeten inspelen. Wij snappen het heus wanneer jij mee wilt gaan met alle trends en daarom ook recente spullen wilt aanschaffen. Wij moeten er alleen voor zorgen dat wij weten hoe wij onze loodgieters op de hoogte houden.
 • Onze loodgieters gemotiveerd hun werkzaamheden uitvoeren. Een gemotiveerd team bereikt veel meer! Wij hebben onze loodgieters erop geattendeerd dat zij altijd zo gemotiveerd mogelijk hun werkzaamheden moeten uitvoeren. Om deze zo te behouden, hebben wij ook alles op alles gedaan om hen zo gemotiveerd genoeg te houden.
 • Onze loodgieters al jaren in deze branche opereren. Zij hebben al jaren ervaring in het loodgieterswerk en kunnen daarom huishoudelijke klusjes op diverse manieren fixeren voor je. Zij hebben altijd een plan B voor elk probleempje. Dubbel voordeel voor jou dus!

Wij verlenen diverse diensten aan onze bestaande en toekomstige klanten. Deze verschillen ook per type afdeling. Thans, dit is wat wij van mening zijn. De diensten die wij allemaal verlenen, verdelen we in vijf categorieën. Deze zijn met name:

 • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van rioleringen.
 • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van sanitair.
 • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
 • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren verwarmingen.
 • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van keukens.

Je ziet dus dat je deze diensten zeker wel behoeft in jouw leef- en werkomgeving. Heb jij een te drukke schema om deze loodgietersdiensten zelfstandig uit te voeren? Of heb je deze reeds uitgeprobeerd, maar geen successen daarmee geboekt? Wees maar gerust! Als beste loodgietersbedrijf in Rotterdam kunnen wij jou assisteren daarmee! Wij kunnen jou ten alle tijden kwalitatieve resultaten beloven. Hieronder zul je meer lezen waarom wij de beste keus zijn voor jou.

Zoals je eerder hebt gelezen is ons loodgietersbedrijf gevestigd in Rotterdam. Je ziet dus dat jij je niet ver bevindt van ons. Het duurt zeker wel een kwartier totdat ons team arriveert op de plek van bestemming. Dit wilt dus zeggen dat jouw loodgietersbehoeften eerder, sneller en beter door ons bevredigd kunnen worden. Voordelig dus!

Loodgieter Berkel en Rodenrijs

Wij kunnen omgaan met al jouw verstopte rioleringen, riolering back-ups en afvoer-gerelateerde behoeften! Wij zijn er trots op betaalbare en nooddiensten aan te bieden in Rotterdam en omgeving. Je zult tevreden zijn met onze redelijke prijzen, hoge servicekwaliteit en snelle reactie op jouw telefoontje.
Wij zijn experts in:

 • Riool inspectie
 • Belangrijkste rioolleiding reinigen
 • Laat de inspectie van de camera leeglopen
 • Grondverzet
 • Sanitair rooktesten
 • Riolering en afvoer reparatie

Wanneer je verstopte afvoeren ervaart, begrijpen we wat je meemaakt. We zijn er om je te helpen bij het oplossen van jouw riool- en afvoerproblemen, zonder gedoe, 24 uur per dag. Wij van Loodgieter Rotterdam 010 zullen je niet iets verkopen dat je niet nodig hebt. Wij hebben op maat gemaakte oplossingen voor elke probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van de riool en afvoer van jouw huis.

Ons afvoerreinigingsproces
We komen snel bij je thuis of op kantoor om een diagnose van het probleem te stellen. Op basis van onze observaties zullen we je een offerte voor het benodigde werk geven.
We beginnen met het plaatsen van onze rioolreinigingsapparatuur in jouw woning, of aan de buitenkant van jouw huis of bedrijf als je een uitwendige afvoer hebt. We gebruiken ultramoderne afvoerreinigingsapparatuur. We gebruiken de beste beschikbare technieken om jouw afvoer- of rioolleiding schoon te maken, inclusief inspectie van de afvoercamera. Indien nodig voeren we een video-inspectie uit van jouw riool lijn en doen we aanbevelingen als aanvullende actie vereist is. We verwijderen alle apparatuur, ruimen rommel op en voltooien het proces zo snel mogelijk.

We kunnen al deze afvoerblokkades verwijderen met onze professionele afvoerreinigingsapparatuur. Van Loodgieter Rotterdam 010 kun je een zorgeloze service verwachten tegen een redelijke prijs. 99% van alle verstopte afvoerkanalen en rioolleidingen die we proberen schoon te maken, worden zonder grote problemen en zonder graafwerkzaamheden geopend. We duwen onze klanten nooit voor onnodige opgravingen van hun eigendom. Als je jouw afvoer hebt verwaarloosd en een klomp op jouw handen hebt, wendt je dan tot ons voor hoogwaardige afvoerreinigingsdiensten in Rotterdam en de omliggende gebieden. Neem vandaag nog contact op met ons via de homepage voor jouw gratis offerte!

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button