LOODGIETER BOTLEK NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Botlek? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Botlek als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter botlek: praktische informatie

Botlek, een productief gebied in de gemeente Rotterdam. De werkenden in Botlek hebben het zo vaak druk, dat zij de eenvoudige huishoudelijke zaken niet zelfstandig kunnen verrichten. Wij snappen de drukke schema’s van de werkenden in Rotterdam best wel en daardoor willen wij hen bij staan met de huishouding. Heb jij enig idee wie wij zijn? Heel simpel, wij zijn het beste loodgietersbedrijf in Rotterdam! Wij assisteren onze toekomstige en bestaande klanten graag met hetgeen zij gedaan willen hebben in de huishouding. Heb jij momenteel ook behoefte aan een loodgieter en bevind jij je in dit gebied? Prima, dan komt dit gedeelte zeker goed uit voor je! Lees maar verder op loodgieterrotterdam010.nl om meer inzichten te verkrijgen in ons team, onze diensten en een attentiepunt. Wij beloven dat de informatie heel handig zal zijn voor jou. Veel leesplezier toegewenst!

Loodgieter BotlekOns team bestaat voornamelijk uit ervaren loodgieters. Zij zitten al jaren in deze branche en kunnen daardoor situaties sneller begrijpen en fixeren. Ook zij kunnen wat voor je betekenen dus! Hier kun je meer informatie verkrijgen inzake de voordelen die komen bij kijken wanneer je gebruik maakt van onze diensten:

  • Wij hebben onze loodgieters erop geattendeerd om ten alle tijden klantvriendelijk te zijn en een luisterend oor te hebben voor onze toekomstige als bestaande klanten. Hierdoor zul jij je zeker op jouw gemak voelen en kun je daarnaast ook jouw probleem beter toelichten aan ons team. Onze loodgieters kunnen op hun beurt heel goed luisteren naar jou en verder de problemen gerichter fixeren. Je ziet dus dat wij een wederzijdse communicatie op de eerste plek zetten!
  • Ons team heeft al jaren ervaring in hun vak. Hieruit kun je dus concluderen dat zij voor elke situatie een plan B hebben. Zij bekijken situaties vanuit diverse invalshoeken en weten ook daarop in te spelen.
  • De afstand van Botlek naar ons kantoor is helemaal niet ver. Op die manier kun je ons altijd contacten bij dringende gevallen en zijn wij voordat je denkt gearriveerd op de plek van bestemming. Wij doen ons uiterste best om het probleempje dan zo gauw als mogelijk te fixeren voor je.
  • Wij houden onze loodgieters altijd up-to-date als het gaat om de hedendaagse vernieuwingen. Heb jij enig idee waarom dit van belang is? Dit vinden wij heel erg belangrijk, omdat wij ervan uit gaan dat onze toekomstige als bestaande klanten altijd mee willen gaan met de hedendaagse trends. Hierdoor willen zij zo graag over innovatieve huishoudelijke spullen beschikken. Wij moeten zodoende op de hoogte zij hoe een nieuw model douch geïnstalleerd moet worden bijvoorbeeld.
  • Onze loodgieters geven heel veel adviezen aan onze klanten. Deze kunnen per situatie verschillen en zijn soms preventief en ook repressief. Preventieve adviezen zijn bijvoorbeeld nodig bij de nieuwe installaties en repressieve zijn van belang bij reparaties.

Als loodgietersbedrijf streven wij ernaar om zoveel mogelijk diensten aan te bieden voor onze toekomstige als bestaande klanten. Daardoor houden wij ons pakket aan diensten zo breed mogelijk. Wij verdelen onze diensten in hoofdcategorieën. Daartussen verlenen wij ook heel wat sub-dienstjes aan onze klanten. De grote focus leggen wij dus op vijf hoofdcategorieën en die zijn onder andere:

  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van rioleringen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van sanitair.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van verwarmingen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van kamer(spullen).

Wacht niet te lang bij de constatering van ongewenste gevallen, maar maak per direct contact op met ons team voor Botlek en omgeving. Wij hebben ten alle tijden belangstelling om jouw probleem voor je te fixeren. Tot slot hopen wij jou graag in de vroege toekomst van dienst te zijn.

 Loodgieter Botlek

Aan de hand van deze punten nemen wij aan dat je dus een beeld hebt hoeveel wij voor jou kunnen betekenen. Merk je op dat iets in jouw huis en/of werkplek niet meer naar behoren functioneert, wees dan niet bang of bescheiden om ons in te schakelen. Voor jou zij wij de loodgieters en ook jouw beste maatjes! Natuurlijk is er een heel belangrijke tip welke wij zeker met jou willen delen. Aangezien wij al jaren ervaring hebben in ons vak, zijn wij erachter gekomen dat water voor heel wat schade kan zorgen. Blijf dus onthouden dat overal waar je water aantreft, je vaak beschadigingen kunt meemaken zoals lekkages bijvoorbeeld. Voorbeelden waar lekkages zich kunnen voordoen zijn toiletten, douches, baden, wasbakken, daken, dakgoten, et cetera. Gebruik deze handige tip dan altijd om teleurstellingen voor te komen. Het is daarom belangrijk dat jij jouw huishoudelijke spullen regelmatig laat onderhouden door de loodgieter, wij dus! Dit kun je bijvoorbeeld om de 3 maanden doen om dus veilig te zijn.

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button