CV KETEL ONDERHOUD ROTTERDAM

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een loodgieter in Rotterdam? Dan kunnen wij direct bij jou aan huis staan. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Rotterdam als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze klantenservice staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

CV ketel onderhoud Rotterdam: praktische informatie

CV ketel onderhoud Rotterdam

Je kent het vat wel, je staat lekker te douchen en ineens houdt het warme water ermee op. Erg vervelend als je het ons vraagt en deze momenten komen alleen voor wanneer je ook echt onder de douche al staat of wanneer je net eronder wilt stappen. Wanneer je dit probleem ondervind wil je daar zo snel mogelijk vanaf komen. Niemand heeft behoefte aan een douche die niet meer warm kan worden. Helaas is het zo dat je meestal een loodgieter in zal moeten schakelen om dit probleem te verhelpen. De Cv ketels van tegenwoordig worden steeds geavanceerder (ten voordelen voor de eindgebruiker), maar daardoor dien je wel altijd een specialist ernaar te laten kijken als er iets niet goed is. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in dit vakgebied en werken dagelijks met verschillende CV ketels waardoor ze op de hoogte blijven van de laatste kennis. Ook zijn ze allemaal gecertificeerd waardoor je altijd met de juiste specialist te maken krijgt.

Een storing of een defecte CV ketel

CV Ketel onderhoud Rotterdam Wanneer de CV ketel het niet meer doet dan kan het zijn dat er een storing in de ketel zit of dat deze defect is. Vaak komen beide gevallen door ouderdom van de ketel. Naarmate de ketel ouder wordt komen er meer problemen voor. Gemiddeld gaat een CV ketel 15 jaar mee, maar dat geldt niet voor elke ketel. Zowel in het geval van een storing als in het geval van een kapotte ketel komt er een loodgieter bij jou aan huis. Wanneer er sprake is van storing dan is het vak sneller gemaakt dan wanneer de ketel kapot is.
Ook kan het zo zijn dat een loodgieter Rotterdam het advies geeft om de ketel te vervangen voor een nieuwe. Dat is het geval wanneer de ketel dermate oud is dat er een grote kans bestaat dat deze later weer kapot gaat. Wanneer dat het geval is dan wegen de kosten niet op tegen het maken van de CV ketel. Een nieuwe ketel kan in dergelijke gevallen kosten besparen.

Installatie van een nieuwe ketel of een onderhoudsbeurt

Heb je besloten om voor een nieuwe ketel te gaan? Een van onze loodgieters helpt je graag bij de installatie van de ketel. Bij het installeren van een CV ketel komt veel kijken en dit is niet eenvoudig. Gelukkig beschikken onze werknemers over je juiste kennis en weten zij als geen ander hoe een CV ketel geïnstalleerd moet worden.
Tot slot kun je ook een onderhoudsbeurt aan de CV ketel laten doen door onze medewerkers. Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt aan de ketel lijkt misschien verspilling van geld, maar het kan juist een hoop geld besparen. Het repareren van een ketel kost namelijk veel meer dan het onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen storingen of defecten op tijd worden opgespoord en worden voorkomen.

Hulp nodig bij de CV ketel?

Heb jij hulp nodig bij de installatie, reparatie of onderhoud aan de CV ketel in huis? Neem dan vandaag nog contact op via het telefoonnummer op de website of via het contactformulier en wij sturen iemand bij jou langs.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterRotterdam010.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Koba Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Call Now Button