010 - 268 30 35

CV KETEL ONDERHOUD ROTTERDAM

Voor spoedgevallen bel: 010 – 268 30 35

De tarieven die wij hanteren

Verstoppingen

€90/uur
  • Je betaald nooit voorrijkosten bij ons.
  •  
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Specifiek probleem?

€?
  • Neem contact op met ons en we vinden een gezamenlijke oplossing voor het probleem.

Neem contact met ons op: 010 – 268 30 35

Wat onze klanten zeggen

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een loodgieter langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

CV ketel onderhoud Rotterdam: praktische informatie

CV ketel onderhoud Rotterdam

Iedereen maakt het wel eens mee dat het warme water er plotseling mee stopt. Dat is erg vervelend en zeker op momenten waarop je net onder de douche staat of van plan bent om onder de douche te stappen. Je hoopt zo snel mogelijk op warm water en dit kan niet nog enkele dagen wachten. Daarom dien je een loodgieter in te schakelen die dezelfde dag nog bij jou aan de deur staat om er voor te zorgen dat de CV ketel in huis weer werkt. Daarnaast wil je ook niet voor extreem hoge kosten komen te staan en wil je wel dat de CV ketel op de juiste manier gemaakt wordt. Dan kan bij ons. Wij zorgen er voor dat er zo snel mogelijk een loodgieter in Rotterdam bij jou aan huis komt. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters hebben de CV ketel snel gemaakt en dat allemaal voor een aantrekkelijk prijs.

Een storing of een defecte CV ketel

cv ketel onderhoud rotterdamWanneer de CV ketel het niet meer doet dan kan het zijn dat er een storing in de ketel zit of dat deze defect is. Vaak komen beide gevallen door ouderdom van de ketel. Naarmate de ketel ouder wordt komen er meer problemen voor. Gemiddeld gaat een CV ketel 15 jaar mee, maar dat geldt niet voor elke ketel. Zowel in het geval van een storing als in het geval van een kapotte ketel komt er een loodgieter bij jou aan huis. Wanneer er sprake is van storing dan is het vak sneller gemaakt dan wanneer de ketel kapot is.
Ook kan het zo zijn dat een loodgieter Rotterdam het advies geeft om de ketel te vervangen voor een nieuwe. Dat is het geval wanneer de ketel dermate oud is dat er een grote kans bestaat dat deze later weer kapot gaat. Wanneer dat het geval is dan wegen de kosten niet op tegen het maken van de CV ketel. Een nieuwe ketel kan in dergelijke gevallen kosten besparen.

Installatie van een nieuwe ketel of een onderhoudsbeurt

Heb je besloten om voor een nieuwe ketel te gaan? Een van onze loodgieters helpt je graag bij de installatie van de ketel. Bij het installeren van een CV ketel komt veel kijken en dit is niet eenvoudig. Gelukkig beschikken onze werknemers over je juiste kennis en weten zij als geen ander hoe een CV ketel geïnstalleerd moet worden.
Tot slot kun je ook een onderhoudsbeurt aan de CV ketel laten doen door onze medewerkers. Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt aan de ketel lijkt misschien verspilling van geld, maar het kan juist een hoop geld besparen. Het repareren van een ketel kost namelijk veel meer dan het onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen storingen of defecten op tijd worden opgespoord en worden voorkomen.

Hulp nodig bij de CV ketel?

Heb jij hulp nodig bij de installatie, reparatie of onderhoud aan de CV ketel in huis? Neem dan vandaag nog contact op via het telefoonnummer op de website of via het contactformulier en wij sturen iemand bij jou langs.

Neem contact met ons op: 010 – 268 30 35

Volg ons op Social Media

Home     Diensten    Over ons     Contact

LoodgieterRotterdam010

Corkstraat 46
Rotterdam,
Zuid-Holland
3047 AC

Phone: 010 – 268 30 35

Openingstijden: maandag t/m zondag (24/7)

010 – 268 30 35