LOODGIETER HOOGVLIET NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Hoogvliet? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Hoogvliet als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter HOOGVLIET: praktische informatie

Loodgieter Hoogvliet bestaat al meer dan 15 jaar. Onze klanten zijn van mening dat we het beste sanitairbedrijf in Hoogvliet en omgeving. Eerlijkheid, integriteit en klanten voorzien van precies de diensten die ze nodig hebben, is ons primaire doel. Onze loodgieters en technici zijn vriendelijk, behulpzaam en ervaren in het communiceren met klanten. Wij bieden alle soorten professionele loodgietersdiensten. Wanneer je werk van onze loodgieters ontvangt, is jouw volledige tevredenheid en het leveren van werk van topkwaliteit niet alleen een belofte; het is onze garantie voor jou. Wij bieden alle soorten professionele loodgietersdiensten. Lees hier meer over onze diensten en waarom je voor ons moet kiezen op loodgieterrotterdam010.nl

 1. De pijpen repareren

Naarmate pijpen ouder worden, ontstaat er roest en corrosie aan de binnenkant van de buis, waardoor de waterstroom wordt beperkt. Roestophoping in de pijpen vermengt zich met het water en is erg ongezond. Als je dit probleem negeert, kan de roest uiteindelijk door jouw leidingen heen eten, wat resulteert in een totale waterdrukstoring, massale waterschade en schimmel door lekkende leidingen. Wij zijn gespecialiseerd in de vervanging van alle buisfittingen, afsluiters en toevoerleidingen. Maak contact met ons.

 1. Verstopte afvoer

Het internet is geweldig, het geeft je honderden oplossingen voor je probleem, en sommige werken echt! Denk maar aan de verschillende chemische reinigingsmiddelen, plunjers, handbediende drainvijzels en andere reinigingsmiddelen voor thuisbehandelingen … Geef ons alsjeblieft een telefoontje! Wij kunnen je helpen om de afvoer te ontstoppen.

 1. Geblokkeerd toilet

Als je toilet borrelt, langzaam wegloopt of stinkt, is het waarschijnlijk geblokkeerd – en kunnen we geblokkeerde toiletten snel repareren voordat het een grote en kostbare hoofdpijn wordt. Onze loodgieters hebben de beste apparatuur voor toiletreparaties van plunjers voor afvoer van slangen en CCTV-afvoercamera’s. Soms zijn geblokkeerde toiletten het gevolg van het feit dat de verkeerde dingen worden doorgespoeld. We identificeren het probleem en deblokkeren toiletten op de juiste manier om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet.

Loodgieter HoogvlietSanitaire noodsituaties kunnen zich op elk tijdstip van de dag of avond voordoen. Als je een sanitairbedrijf nodig hebt dat bij jouw thuis of in bedrijf komt met de apparatuur, onderdelen en kennis om een probleem op te lossen, bel dan ons team.

 • Is er plotseling een waterleiding gebost?
 • Is jouw warmwatersysteem defect?
 • Werken de kranen niet of gaan ze niet dicht?
 • Komt water uit de grond?

Sanitaire noodsituaties kunnen op elk moment voorkomen. In het beste geval zijn ze ongemakkelijk, en in het slechtste geval kunnen ze duizenden dollars kosten om te repareren. Dat is de reden waarom wij snel reageren en het probleem de eerste keer kunnen oplossen.

Loodgieter Hoogvliet

Omdat loodgieters noodgevallen zich op elk moment kunnen ontwikkelen, zijn we er om te helpen, of het nu een geblokkeerde afvoer, overlopend toilet of een barstende pijp is. Loodgieter Hoogvliet gewoon bellen en onze zeer bekwame medewerkers zullen je enkele spoedoplossingen doorgeven, terwijl onze loodgieter naar jouw adres rijden. Wanneer ze aankomen, zal het probleem grondig worden gediagnosticeerd en zal een oplossing worden voorgesteld; wanneer je tevreden bent om verder te gaan, zal het probleem worden opgelost.

Waarom moet je voor ons kiezen?

Je hebt geen tijd om te wachten op een loodgieter om op te komen en de klus te klaren. Loodgieter Hoogvliet is het bedrijf dat je moet bellen als je een snelle, betrouwbare service nodig hebt. Bel om een onmiddellijke afspraak te maken met ons vakkundig opgeleid team.

We weten dat je veel opties hebt als het gaat om je sanitaire voorzieningen, maar we denken dat we je eerste keus zijn. Wanneer je voor ons kiest, laten we je onze waardering zien door erbovenuit te kijken en een vlekkeloze ervaring te garanderen. We bieden ook de volgende voordelen om nog meer waarde toe te voegen aan ons werk:

 1. Eerlijke en betaalbare prijzen – Ons doel is om “A” (kwaliteit) werk te leveren voor een “C” (gemiddelde) prijs. We zijn niet altijd de goedkoopste, maar we zijn nooit de duurste.
 2. Schone plek achterlaten – Op alle lekreparaties waar het noodzakelijk is dat we een gat door de plaat dringen om de reparatie uit te voeren, wordt er schoongemaakt nadat we klaar zijn.
 3. Wij melden voordat we jouw eigendom betreden – We bellen wanneer we onderweg zijn, zodat je kunt voorkomen dat je tijd verspilt aan huis, wachtend op ons om aan te komen.
 4. Jouw eigendom wordt netjes gehouden- We dragen schoendekking of halen onze schoenen uit als we jouw huis binnenkomen. Bij het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden beschermen we jouw huis ook op veel andere manieren.
 5. Wij zijn Loodgieters die je kunt vertrouwen – Je kunt erop vertrouwen dat ons team jou en jouw huis met het grootste respect, eer en integriteit behandelt.

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button