WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een loodgieter in Rotterdam? Dan kunnen wij direct bij jou aan huis staan. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Rotterdam als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze klantenservice staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

Lekkage Rotterdam: praktische informatie

Lekkage Rotterdam

Kom jij ergens in huis plassen water tegen en heb je geen idee waar het vandaan komt? Dan is er een goede kans dat je last hebt van een lekkage in huis. Wanneer er een lekkage in huis is dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk op te reageren door een vakkundige loodgieter in te schakelen. Wanneer een lekkage niet wordt gerepareerd dan kan er meer wateroverlast komen en dit kan zorgen voor waterschade aan huis.
Het gebeurt helaas nog erg vaak dat er lekkages in of na de winter ontstaan. Dit komt door de leidingen die bevriezen waar water in blijft staan. Tijdens het bevriezen van het water in de leidingen gaat het water uitzetten en dat kan zorgen voor schade. Zorg daarom altijd goed dat de leidingen die niet of weinig nodig zijn leeg staan van water voor de eerste vorst en isoleer de leidingen goed, zodat ze niet bevriezen.

Hoe herken ik een lekkage?

lekkage rotterdamWanneer je water tegenkomt op plekken waar het niet hoort te zijn dan is er hoogstwaarschijnlijk een lekkage aan een van de leidingen. Daarnaast kan het zijn dat je donkere plekken tegenkomt op de muur of in het plafond. Deze donkere plekken worden vaak veroorzaakt door water wat aan de andere kant in de muur of in het plafond trekt. Dit is een slecht teken, want het plafond of de muur kan hiervan gaan rotten. Daarom dien je zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen die dit probleem komt oplossen. Het lek kan bij een van de leidingen ontstaan, maar het kan ook dat je een lekkage in het dakterras of elders hebt.

Tot slot is een lekkage te herkennen aan een lage waterdruk op de kraan. Wanneer er een lage druk op de kraan staat dan kan dat komen door een lek in de leiding naar die kraan. Indien er een scheur in de leiding zit dan kan dit gevolgen hebben op de druk van het water.

Wat moet ik zelf doen bij een lekkage?

Wanneer je ontdekt dat je last hebt van een lekkage dan dien je hier zo snel mogelijk op te reageren. Allereerst dien je de hoofdkraan uit te schakelen. Op deze manier kan er geen verdere wateroverlast komen. Vervolgens schakel je zo snel mogelijk een loodgieter in Rotterdam in die het lek komt repareren. Hiervoor kun je telefonisch of via het contactformulier met ons contact opnemen. Samen plannen we direct een afspraak in waarop er een loodgieter bij jou aan huis komt. Indien het een spoedgeval is dan raden we aan om gebruik te maken van onze spoedlijn. Via onze spoedlijn zorgen we dat er een loodgieter met spoed bij jou aan huis komt. Deze spoedlijn kun je overdag, ’s nachts of in het weekend bereiken.
Nadat onze loodgieter het lek heeft gerepareerd houden we met de klant altijd nog en evaluatie over het geleverde werk, zodat we er zeker van zijn of jij ook tevreden bent. Pas wanneer jij tevreden bent gaan wij weer weg.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterRotterdam010.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Koba Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Call Now Button