LOODGIETER MAASLAND NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Maasland? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Maasland als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter MAASLAND: praktische informatie

Er zijn nu van die diensten waar je moeilijk zonder kan en behoort het werk van een loodgieter tot die categorie. Een blik om jou heen zal zeker iets opleveren waar een loodgieter er aan de pas moet komen en kan het gaan om de installatie, reparatie of het onderhoudt. Denk maar aan de Cv-installatie of alle gas- en waterleidingen. Elk huis zit er vol mee en is vakkundigheid wel vereist omdat de gevolgen anders niet te overzien zullen zijn. Met de ruime ervaring en de nodige opleidingen waar een loodgieter over beschikt, zal elke klus echter tot een goed eind worden gebracht en dat nog ook tegen de beste prijs.

Loodgieter Maasland Nu zal het voor velen onder ons wel duidelijk zijn, wat de taken van een loodgieter zo een beetje inhouden, maar is het wel belangrijk dat je precies op de hoogte bent wat er allemaal zo door hun gedaan wordt. Het begint al bij de aanleg van nieuwe installaties waarbij een planning vooraf vereist is en de klant vaak wel wat advies kan gebruiken. Zo kan de loodgieter met praktische oplossingen komen en wordt de klant zo veel geld bespaard. Het blijft natuurlijk niet bij de planning en zal ook bij de uitvoering een loodgieter voor een groot verschil zorgen. Aanpassingen aan bestaande installaties zijn ook geheel het pakje aan voor de loodgieter en komen er vaak situaties voor waarbij die te maken krijgt met “oude” systemen waar een passende oplossing voor nodig zal zijn. Geen probleem voor loodgieterrotterdam010.nl en wordt elke klant vakkundig geholpen.

Aan dynamiek geen gebrek bij het werk van een loodgieter, maar moet die ook wel tijd zien vrij te maken om zich bij te scholen. Er komen namelijk steeds nieuwe producten op de markt waarvan de installatie afwijkt van wat gangbaar was en moet elke loodgieter daar snel van op de hoogte worden gebracht. Zulke cursussen worden daarom door de producenten verzorgd in samenwerking met overkoepelende vakorganisaties als de UNETO-VNI. Dankzij de uitstekende samenwerking kan zo een loodgieter dus prima overweg met de nieuwste producten en ben je ervan verzekerd dat alles volgens de richtlijnen van de fabrikant wordt geïnstalleerd. Daar is er dan ook een garantieperiode aan verbonden en ben je er verzekerd van dat de investering gepleegd wel een duurzame is. Elke loodgieter die over de benodigde kennis beschikt, zal met plezier de nodige certificaten op aanvraag van de klant kunnen overleggen.

In welke regio zijn wij beschikbaar?

Wanneer je een probleem hebt met een van de leidingen of met de CV ketel dan kun je bij langs laten komen. Onze loodgietersbedrijf is beschikbaar in de stad zelf en de regio’s er omheen. Onze loodgieters kennen deze regio als geen ander en daarom zijn onze loodgieters snel bij jou aan huis. Hieronder hebben wij de regio’s benoemd waar een van onze loodgieter in rotterdam werkzaam zijn. Twijfel jij of je binnen dit gebied behoort? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Een van onze loodgieters licht je verder in over de mogelijkheden. Wanneer je te ver buiten ons werkgebied woont dan is het ook geen probleem voor onze loodgieters. In dat geval neemt een van onze loodgieters die gespecialiseerd is in het betreffende gebied het over.

Rotterdam Zuid

Onze loodgieters komen al jarenlang in de regio van Rotterdam Zuid. Inmiddels hebben we hier veel vaste klanten zitten die we al jarenlang blij maken met het oplossen van problemen met lekkages, verstoppingen of onderhoudswerk. Ook een goedkope loodgieter in Rotterdam nodig? Dat kun je direct contact opnemen per telefoon of via het contactformulier. Voor je het weet staat er iemand bij jou aan huis in Rotterdam Zuid.

Rotterdam Noord

Uiteraard zijn onze loodgieters ook inzetbaar in het noorden van Rotterdam. Woon jij in deze omgeving? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over een kapotte CV ketel, een verstopte wc of een lekkage in een van de leidingen. Ook wanneer je midden in de nacht constateert dat er een lekkage in huis is kun je ons langs laten komen in het noorden van de stad. Onze spoedlijn is 24 uur per dag beschikbaar op elk moment van de dag.

Rotterdam centraal

Tot slot zijn onze loodgieters beschikbaar in Rotterdam centraal. Net als de andere regio’s zijn onze loodgieters hier inzetbaar voor consumenten en voor bedrijven. Omdat onze loodgieters  hier al jaren komen kennen onze loodgieters de beste routes in het centrum van Rotterdam. Wanneer jij dan ook een verstopt riool of een kapotte CV ketel hebt weten onze loodgieters met spoed nog steeds de beste weg om zo snel mogelijk bij jou aan huis te zijn.

Loodgieter Maasland

Het is altijd belangrijk dat je als klant op de hoogte bent van de kosten verboden aan alle uit te voeren werkzaamheden en hoort een offerte daar natuurlijk ook bij. Het opvragen van een offerte is altijd vrijblijvend en ben je daarna niet verplicht om met dezelfde loodgieter in zee te gaan. Voordelig kom je dus altijd wel uit, omdat je het werk laat uitvoeren door de partij die het voordeligst uitvalt. Elke offerte dient in detail weer te geven welk materiaal en hoeveel er gebruikt gaat worden en het benodigd aantal werkuren. Zo kan er ook een vergelijking worden gemaakt en zijn alle werkzaamheden ook verzekerd. Dat houdt in, dat bij schade veroorzaakt bij de uitvoering van de werkzaamheden, die door de verzekering vergoedt zal worden. Dat is in de meeste gevallen wel anders wanneer je besluit om het werk zelf aan te pakken en het mis loopt. Het is voor een loodgieter ook mogelijk om op haast elk tijdstip van de dag voor de klant uit te rukken omdat reparatie van de meeste noodgevallen nu eenmaal niet lang op zich mag laten wachten. De schade kan anders veel groter uitvallen en zal niet alleen de eigenaar dat zo leuk vinden, maar ook de verzekering. Die hebben daarom ook afspraken lopen met loodgieters om in zulke gevallen gelijk hulp te bieden waarbij de rekening later wel betaald zal worden door de verzekeraar. Denk hierbij maar aan een opstal- of huisverzekering. Ook zonder zo een verzekering, staat de klant centraal en komt de loodgieter na een telefoontje gelijk opdagen, natuurlijk met al het nodig materiaal.

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button