LOODGIETER POORTUGAAL NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Poortugal? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Poortugal als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter POORTUGAAL: praktische informatie

Er zijn heel veel loodgieters op de markt. Maar niet allemaal bieden dezelfde services. De een is beter in het installeren de ander is beter in het onderhouden en weer een andere die beter is in het ontstoppen van de verstoppingen. Het is ook wel te begrijpen dat niemand goed kan zijn in alles. Zo ook bij de bedrijven. Maar ook wilt een ieder graag wat besparen. Dat is vriendelijk voor de portemonnee. Wij zullen het dan hebben over de loodgieter die jou helpt besparen door adviezen te geven over welk materiaal het liefst wel of niet gebruikt kan worden. Jij weet nu al vast wel dat de loodgieter goed op de centjes let. Niet teveel uitgeeft en daarom ook niet te duur vraagt.

Koper is heel duur. Maar die is ook veel langer te gebruiken en van betere kwaliteit. Plastiek is een beetje goedkoper maar bij de plastieken buizen is er meer kans dat er een scheurtje in komt.

 Koperen kranen of plastieken kranen.

Net als bij de buizen heb je bij de kranen ook een onderscheid tussen plastiek en koperen kranen. Plastieken kranen zijn veel lichter en veel meer mensen kiezen daarvoor. Die zijn ook een stukje goedkoper.

Sommigen proberen het veel goedkoper te doen dan plastiek of koperen buizen. Maar dat is niemand aangeraden. Er zijn ook van de hele goedkope ijzeren buizen. Maar daar heb jij al snel kans op roest. Bij plastiek en koper heb jij dat niet. Wat er wel zou kunnen gebeuren is dat er vuil in kan zitten. Maar de loodgieter kan er ook voor zorgen dat de buizen goed worden onderhouden.

Welk merk CV ketel?

Er zijn verschillende soorten merken CV ketels. Een paar van de merken zijn:

  • Nefit
  • Vaillant
  • Intergas
  • Remeha

Er zijn veel meer merken dan hierboven. Elk merk heeft een sterke en een zwakke punt. De loodgieters van Poortugaal weten met alle CV ketels om te gaan. Dus het maakt niet uit voor welk merk jij kiest. Het kan onderhouden worden. Ook de installatie kunnen zij feilloos uitvoeren.

Loodgieter PoortugaalHet is ook mogelijk dat de loodgieter zelf met alle materiaal komt. Jij kan natuurlijk naar een offerte vragen waar er gespecificeerd wordt wat iets kost. Maar sommige loodgieters zetten ook iets op het totaal bedrag. Dat is natuurlijk voor hun service en voor het in orde maken van alle materialen. Weer zijn er andere loodgieters die helemaal niets vragen. Die groep kunnen wij weer in twee soorten delen. De ene groep vraagt helemaal niets maar de andere groep heeft een regeling met de zaak waar zij hun materiaal vandaan halen. Zo een regeling houd in dat zij commissie krijgen voor hetgeen zij gekocht hebben of een soort van korting.

Veel mensen hebben liever dat de loodgieter de materialen zelf koopt. Zij zijn ook bereid om een beetje meer te betalen omdat zij ervan uitgaan dat zij garantie hebben dat de materialen er zijn. Want als de klant de materialen zelf wilt kopen kan het gebeuren dat zij iets kopen dat niet goed zou zijn. Of ze kopen iets verkeerd. Dat is minder natuurlijk. De loodgieter geeft wel een lijstje met hetgeen gekocht moet worden. Als de klant geen weet heeft van dat alles geven zij zo een lijstje gewoon af aan de verkoper. Er kan een kleine probleem zijn wanneer de verkoper niet de exacte item heeft zoals genoteerd door de loodgieter. Als de loodgieter zelf de materialen zou kopen zou die kunnen weten waarmee zo een onderdeel vervangen kon worden of wat er in de plaats gekocht kan worden die evengoed functioneert. Vandaar dat in de meeste gevallen het inkopen van materialen word overgelaten aan de loodgieter zelf

Loodgieter Poortugaal

Niets is zo prettig om samen te werken met een loodgieter die niet aan zijn eigen portemonnee denkt maar ook aan die van zijn klanten. Daarbij krijg jij ook de beste service. Zoals eerder aangehaald kunnen de loodgieters van Loodgieter Poortugaal jou adviezen geven over welk materiaal liever wel of niet te gebruiken. De klant heeft daarbij ook de keus of die dure materialen wilt gebruiken of goedkope. De gevolgen zijn natuurlijk oor de klanten zelf. Maar het maakt eigenlijk niet uit voor welk materiaal de klant kiest.

De loodgieters van Loodgieter Poortugaal kunnen ervoor zorgen dat de er op tijd onderhoud plaatsvind. Op zo een manier geniet jij langer van het aangeschafte materiaal. Of die nou goedkoop is of niet. Ga terug naar de homepage voor meer informatie van de loodgieters.

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button