LOODGIETER RHOON NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Rhoon? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Rhoon als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter RHOON: praktische informatie

Loodgieters, de beste klusjesmannen als het gaat om het fixeren van spullen in de huishouding. Zij zijn in Rhoon best wel veel gevraagd. Thans, dit is wat wij hebben geconstateerd gedurende de laatste maanden. Heel veel mensen in de huishouding als ook in het bedrijfsleven in Rhoon hebben de laatste tijden meer behoeften gehad aan professionele loodgieters. Graag hebben zij dat door hen kwalitatieve resultaten opgeleverd worden en ook daaraan hebben wij gedacht. Krijg jij nu een beter beeld wie wij zijn en wat wij allemaal doen? Wij zijn het beste loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Rotterdam. Wij voeren al jaren projecten uit voor diverse inwoners en werkenden in Nederland. Hierdoor zijn wij van mening dat Nederlanders hard werkende mensen zijn.  

Loodgieter RhoonHeb je eerder gebruik gemaakt van onze diensten? Dan zul je zeker wel tevreden zijn over het resultaat dat wij opgeleverd hebben voor jou! Is dit niet het geval geweest bij jou? Totaal geen probleem, want wij garanderen jou dat ons team jouw beste maatje is in de huishouding! Verkrijg meer informatie over hen aan de hand van de vastleggingen hieronder:

  • Onze loodgieters hebben al jaren ervaring en kunnen klusjes heel snel begrijpen en oplossen. Hieruit kun je dus concluderen dat onze loodgieters huishoudelijke probleempjes snel voor je kunnen fixeren, wat dus voordelig is voor jou!
  •  Onze loodgieters zijn daarnaast heel erg vriendelijk en hebben vooral een luisterend oor voor jou. Wij hebben hen sinds het begin geattendeerd dat zij klantvriendelijkheid altijd moeten behouden, omdat onze klanten zich op die manier ook goed zullen voelen. Indien dit het geval is, kan dat dan maken dat zij beter zullen willen communiceren met onze loodgieters. Weet jij waarom communicatie belangrijk is? Deze is belangrijk, zodat beide partijen elkaar beter begrijpen. Met andere woorden kun je jouw probleempje ten alle tijden toelichten aan ons team en zij zullen zeer zeker naar jou luisteren. Daaruit begrijpen ze de situatie beter en kunnen zij gerichter manieren toepassen om dat probleem voor je te fixeren.
  • Onze loodgieters geven onze klanten altijd adviezen. Van onze loodgieters kun je zeer zeker adviezen verwachten. Deze kunnen natuurlijk verschillen tussen preventieve als repressieve adviezen. Zoals we eerder hebben aangegeven, vinden wij communicatie heel erg belangrijk. Daardoor kun jij je op jouw gemak voelen en ons team om de beste adviezen vragen.
  • Onze loodgieters worden door ons regelmatig getraind. Deze training is van belang, omdat wij van mening zijn dat onze loodgieters op de hoogte moeten zijn van de hedendaagse innovaties. Wij snappen het ook dat onze klanten met de trends mee willen gaan en voor installaties van recente huishoudelijke spullen moeten onze loodgieters dus ook capabel zijn om die te kunnen doen.

 

Loodgieter Rhoon

Wij verlenen verschillende diensten aan onze klanten en deze onderverdelen we in vijf hoofdgroepen, met name:

  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van keukens.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van verwarmingen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van rioleringen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van sanitair.

Bevind jij je ook in Rhoon en heb jij momenteel een ervarende loodgieter nodig die jouw behoeften kunnen bevredigen? Perfect, wij kunnen jou assisteren daarmee! Lees maar heel even op onze homepage om meer informatie te vergaren inzake onze diensten en ons team.

Wij hebben de beste tools in huis die wij kunnen gebruiken voor de werkzaamheden bij jou en hierdoor zal er zeker geen sprake zijn van stagnaties. Stagnaties wil je zeker niet meemaken en ook daaraan hebben wij gedacht. Op die manier hebben wij de beste tools aangeschaft, zodat onze loodgieters zonder enige stress hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

 

Je merkt dus op dat wij onze diensten zoveel mogelijk verspreiden over het heel huis en/of werkpand. Hierdoor weet je dat je ten alle tijden voor elk loodgieterswerk bij ons terecht kunt zijn. Heel voordelig is dat, toch? Wij denken altijd mee met onze klanten en streven daarom ook ernaar om kwalitatief werk voor hen op te leveren. Op die manier hoeven wij niet terug gaan bij hen om de reeds gedane werkzaamheden opnieuw te verrichten. Het door ons team terug gaan naar dezelfde klanten moet volgens ons pas gebeuren wanneer deze klanten gebruik wensen te maken van onze overige diensten. Wij willen dus tevredenheid zien bij jou! Door verder te lezen zul je meer inzicht krijgen over ons team

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010

Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button