WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een loodgieter in Rotterdam? Dan kunnen wij direct bij jou aan huis staan. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Rotterdam als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze klantenservice staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

Verstopping Rotterdam: praktische informatie

Verstopping Rotterdam

Heb je last van een verstopping in een van de leidingen in huis? Dat is erg vervelend. Dat heb je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer opgelost en hiervoor kun je ons als jouw loodgieter in Rotterdam inschakelen. Wij beschikken over een team van loodgieters die over een flinke dosering aan kennis beschikken en een verstopping snel weer hebben opgelost. Onze loodgieters komen zelfs helemaal bij jou aan huis om het probleem op te lossen. Wanneer het probleem is opgelost dan pas gaan wij weer weg.

Hoe herken ik een verstopping?

verstopping rotterdamWanneer je een verstopping hebt gevonden dan kun je het beste zo snel mogelijk contact opnemen met een van onze loodgieters. Wanneer je contact opneemt dan is het voor ons belangrijk om te weten waar de verstopping zit. Des te meer informatie wij hebben des te efficiënter wij te werk kunnen gaan. Wanneer wij weten wat er aan de hand is dan zorgen we er voor dat de juiste persoon met het juiste gereedschap bij jou langs wordt gestuurd.

Wanneer je een verstopping in huis tegenkomt dan kun je het in de meeste gevallen door een vakkundige loodgieter laten oplossen. Vaak is het een klusje waar de meeste mensen niet op zitten te wachten. Een verstopte toilet is namelijk niet het leukste werk. Echter zijn onze loodgieters er inmiddels aan gewend en is het voor hen de normaalste zaak van de wereld. Daarnaast gebeurt het vaak dat mensen de leiding zelf proberen te ontstoppen en dat we zien dat er grotere schade ontstaat. Wanneer jij een loodgieter in Rotterdam langs wilt laten komen dan kun je een afspraak maken via het telefoonnummer op onze website of via het contactformulier. Een loodgieter met spoed langs laten komen kan via onze spoedlijn.

Verschillende soorten verstoppingen

Iedere verstopping is weer anders. Echter is er geen verstopping onbekend en hebben onze loodgieters al tal van leidingen weten te ontstoppen bij veel huizen en panden in Rotterdam. Wanneer jij last hebt van een verstopping dan is het goed om het zo duidelijk mogelijk aan ons te beschrijven. Op deze manier kunnen wij effectief te werk gaan en sturen wij de juiste persoon met het juiste gereedschap bij jou langs. Onderstaand lees je de meest voorkomende verstoppingen.

  • Een verstopping in het riool. Wanneer er een verstopping in de riolering zit dan merk je dat vaak al snel. Dit gaat vaak gepaard met een onaangename geur. Een verstopping in de riolering wil je dan uiteraard het liefst ook zo snel mogelijk hebben opgelost. Dat doe je door ons in te schakelen. Het wordt niet aangeraden om hier zelf mee aan de slag te gaan. Wanneer er iets mis gaat dan kan dit voor veel hogere kosten zorgen waar je uiteraard niet op zit te wachten.
  • Een verstopping in de afvoer van de keuken. Etensresten kun je het beste altijd zoveel mogelijk van de borden afvegen en in de prullenbak doen. Een klein beetje etensresten lijkt geen kwaad te kunnen, maar dit kan vast komen te zitten in de stankafsluiter van de afvoer. Naarmate dit meer wordt kan er een verstopping ontstaan.
  • Een verstopping in de afvoer dan de badkamer komt helaas ook nog vaak voor. Een verstopping in de afvoer van de badkamer wordt vaak veroorzaakt door het ophopen van haren en vet resten in de afvoer.
  • Tot slot is het veelvoorkomend dat er een verstopping ontstaat in het toilet. Dit wordt vaak veroorzaakt wanneer mensen verkeerde dingen door het toilet heen willen spoelen of overmatig gebruik maken van toiletpapier.
Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterRotterdam010.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Koba Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Call Now Button