LOODGIETER ZOETERMEER NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor spoedgevallen: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Albrands? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Albrands als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter Zoetermeer: praktische informatie

Het is begrijpelijk dat je geld wilt besparen. Er zijn echter enkele dingen die niet kunnen wachten en die te riskant zijn als je ze zelf probeert te doen, zoals sanitaire problemen oplossen. Kapotte leidingen, verstopte toiletten en afvoeren zijn slechts enkele noodscenario’s waar je professionele hulp nodig hebt. Iedereen die in Zoetermeer en omliggende gebieden woont, weet dat wij de beste zijn als het gaat om kwalitatieve loodgieterswerkzaamheden. Laat je niet misleiden, door gemakkelijk instructievideo’s op YouTube te bekijken. Lees door wat wij voor je kunnen doen en betekenen.

Heb jij ooit gezien hoe doe-het-zelf projecten compleet mislopen? Wij hebben vorige week bij een klant gewerkt, die eerst probeerde om het toilet zelf te ontstoppen. Helaas was dit project niet succesvol. Er zat een speelgoed vast, diep in de pot, dat wij met speciale apparaten moesten verwijderen. De klant had absoluut geen idee, dat een speelgoed de oorzaak was van het verstopte toilet.

Professionele loodgieters zijn getraind om de kapotte leidingen, vervuilde toiletten, lekkende leidingen en nog veel meer aan te kunnen. Een loodgieter moet je niet alleen bellen, wanneer je een noodgeval hebt. Het bellen van de professionele loodgieter vóór de daadwerkelijke noodsituatie kan een groot voordeel zijn, waardoor je een enorme reparatierekening en mogelijke materiële schade kunt besparen. Veel mensen denken dat een zuiger de beste oplossing is voor elke verstopping, wat ze niet weten is dat het de kleine problemen verergert. Doe het niet zelf en bel ons op. We zijn volledig opgeleid en beschikken over een vergunning om elk probleem met de leidingen op te lossen, ongeacht hoe groot of klein.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Afvoer Schoonmaken

Op zoek naar onderhoud van de afvoer? Als lokale loodgieter bieden wij de afvoerreinigingsdiensten omdat we ervan houden om onze handen vuil te maken! Na verloop van tijd worden afvoeren en pijpen gevuld met haar, vet en allerlei andere stoffen, die een verstopping kunnen veroorzaken en kunnen veranderen in een loodgietersnachtmerrie. Lopend sanitair onderhoud is vaak nodig om het vuil uit de leidingen te verwijderen. Of je nu een afvoer wilt ontstoppen of gewoon wilt dat wij een jaarlijkse, halfjaarlijkse inspectie- en afvoerleidingreinigingsservice bieden, we staan voor je klaar. Bel vandaag nog en laat een van onze loodgieters de oplossing zijn voor jouw sanitaire problemen.

Kapotte kraan of douche

Wanneer een lekkende douche of een gebroken kraan jouw huis of eigendommen beschadigt, of aanzienlijke verspilling van water veroorzaakt (druipende kranen en douchekoppen uitgesloten) is het tijd om ons te bellen. Laat alle lekkages meteen oplossen.

Installatie en vervanging van toiletten

Wanneer het tijd is om een nieuw toilet te installeren of een oud toilet te vervangen, kunnen wij het werk aan, met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe toilet vlekkeloos is geïnstalleerd. We kunnen je ook helpen bij het selecteren van het juiste nieuwe toilet voor jouw behoeften, thuis en budget, en we zorgen voor alles wat nodig is om jouw nieuwe toilet zo snel mogelijk operationeel te maken!

Cv-ketel reparatie en onderhoud

loodgieter zoetermeerWaterverwarmers zijn de steunpilaar van elk druk huishouden. Als je zoals de meeste mensen bent, zorgt voldoende warm water ervoor dat je huishouden soepel blijft lopen, van douches, baden en was tot afwassen. Wij zorgen ervoor dat je warm water hebt wanneer je het nodig hebt door je tank te onderhouden. We onderhouden en installeren zowel traditionele tankstijlen als tankloze boilers. We bieden ook noodhulpdiensten in het geval dat jouw boiler niet meer werkt.

We raden de beste merken aan, en onze verwarmingsdeskundigen zijn opgeleid om alle sanitair- en verwarmingsproducten te installeren en te onderhouden om jouw huis en/ of bedrijf lekvrij te maken. Een snelle, vlekkeloze oplossing voor jouw volgende sanitair- of verwarmingsproject is slechts een kort telefoontje verwijderd. Pak nu de telefoon en laat ons weten waarmee wij jou kunnen helpen

Wij bieden ook nooddiensten aan

Heb je een sanitair noodgeval zoals een gebarsten pijp of een overlopend toilet? De erkende en ervaren loodgieter van Zoeter staan 24uur per dag klaar om jouw dringende loodgietersproblemen op te lossen. We komen altijd op tijd en met een volledig gevulde vrachtwagen aan voor snelle reparaties. Ons sanitair team zorgt er ook voor dat we de oorzaak van het probleem vinden om blijvende resultaten te garanderen. Wij snappen dat noodsituaties zich op elke moment kunnen voordoen. Daarom werken proberen wij om jouw opdracht zo snel als mogelijk op te lossen.

Onze prijzen

Heb je ooit een loodgieter een dienst bij je thuis laten uitvoeren en kreeg je het gevoel dat hij er te lang over deed om de klus te klaren? Of, misschien verloor je het vertrouwen in zijn capaciteiten of integriteit zodra hij begon te werken?

Wij zijn van mening dat onze klanten niet alleen vertrouwen moeten hebben in het werk dat we voltooien, we willen ook dat ze de gemoedsrust ervaren die gepaard gaat met vooraf vastgestelde prijzen. Wanneer je ons inhuurt voor een loodgietersdienst krijg je de volledige kosten van die dienst voordat we met enig werk beginnen. Pas nadat je 100% tevreden bent met de prijsopgave gaan we aan de slag. Je hoeft je nooit zorgen te maken over onverwachte extra kosten of, erger nog, een loodgieter die rondhangt en tijd verspilt, zodat je meer moet betalen. Zelfs als het lijkt alsof de taak maar een uur kost om te voltooien, maar uiteindelijk meer kost, betaal je nooit meer dan de oorspronkelijke, overeengekomen prijs. Bovendien gebruiken al onze servicetechnici dezelfde prijshandleiding. Wij hebben een duidelijk en transparant prijssysteem. Onze facturen zijn digitaal (op aanvraag beschikbaar) en tonen een volledige beschrijving van het werk inclusief tijden en een volledige uitsplitsing van arbeid en materialen.

Laat sanitaire problemen jou dag niet verpesten, bel ons meteen op. Ons bedrijf is trots op onze toewijding aan onze klanten. De meeste van onze nieuwe opdrachten komen van tevreden klanten en hun doorverwijzingen naar vrienden, buren en familie. We lossen alle problemen met thuiscomfort op. Je kunt niets minder verwachten dan uitzonderlijke service wanneer je met ons werkt. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Onze diensten worden uitgevoerd door experts uit de branche die jouw belangen voor ogen hebben.

Vriendelijke service van begin tot eind

Je wordt begroet door een vriendelijke en deskundige loodgieter, wanneer je ons belt. Je wordt dan ingepland voor een afspraak op een tijdstip dat je het beste uitkomt. Onze technici komen op tijd aan jouw deur in volledig gevulde vrachtwagens met alle benodigde materialen om de klus zo snel mogelijk te klaren. Je keert veel sneller terug naar je normale routine en hebt meer tijd om je doelen te bereiken – zonder je zorgen te maken over onverwachte problemen met de leidingen. Wij garanderen dat je tevreden zult zijn. Er wordt nooit gestopt totdat je 100% tevreden bent.

Transparante prijzen

We bieden vooraf prijzen. Je keurt de prijs goed voordat we aan de klus beginnen. Hierboven vind je meer detail over onze prijzen.

Getraind personeel

We bieden voortdurende training voor alle werknemers om ons te helpen actueel te blijven met de nieuwste product- en service-innovatie, klantenservice en nog veel meer.

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Call Now Button