LOODGIETER ZOETERMEER NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 010 – 307 64 94

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Direct bij jou aan huis

Neem jij contact op voor een spoed loodgieter in Albrands? Onze loodgietersbedrijf kan direct iemand bij jou aan huis sturen. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Onze loodgieters kennen de wegen in Albrands als geen ander.

De beste kwaliteit

Onze loodgieters gaan altijd met het juiste gereedschap op pad, ze beschikken over de juiste kennis en hebben jaren aan ervaring. Onze spoed loodgieter gaat pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

24 uur per dag bereikbaar

Is er midden in de nacht iets aan de hand? Geen probleem. Onze loodgieters staat jou graag op ieder moment van de dag te woord om je verder te helpen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Onze toilet zat verstopt en dat was geen pretje. Gelukkig kwam er al snel een iemand langs die super snel het toilet al had ontstopt. Heerlijk die snelle service!”

Petra

“Laatst hebben wij een nieuwe CV ketel laten installeren, omdat de oude ketel erg veel problemen begon te geven. De CV ketel was snel geïnstalleerd en hij werkt altijd super.”

Robin

Loodgieter Zoetermeer: praktische informatie

Het is begrijpelijk dat je geld wilt besparen. Er zijn echter enkele dingen die niet kunnen wachten en die te riskant zijn als je ze zelf probeert te doen, zoals sanitair problemen oplossen. Kapotte leidingen, verstopte toiletten en afvoeren zijn slechts enkele noodscenario’s waar je professionele loodgieter nodig hebt. Iedereen die in Zoetermeer en omliggende gebieden woont, weet dat ons loodgietersbedrijf de beste zijn als het gaat om kwalitatieve loodgieterswerkzaamheden. Laat je niet misleiden, door gemakkelijk instructievideo’s op YouTube te bekijken. Lees door wat onze loodgieters voor je kunnen doen en betekenen.

Heb jij ooit gezien hoe doe-het-zelf loodgieterswerk compleet mislopen?

Ons loodgietersbedrijf heeft vorige week bij een klant gewerkt, die eerst probeerde om het toilet zelf te ontstoppen. Helaas was dit loodgieterswerk niet succesvol. Er zat een speelgoed vast, diep in de pot, dat wij met speciale apparaten moesten verwijderen. De klant had absoluut geen idee, dat een speelgoed de oorzaak was van het verstopte toilet.

Heb je een loodgieter nodig?

Afvoer Schoonmaken

Op zoek naar onderhoud van de afvoer? Als lokale loodgieter bieden wij de afvoerreinigingsdiensten omdat we ervan houden om onze handen vuil te maken! Na verloop van tijd worden afvoeren en pijpen gevuld met haar, vet en allerlei andere stoffen, die een verstopping kunnen veroorzaken en kunnen veranderen in een loodgietersnachtmerrie. Lopend sanitair onderhoud is vaak nodig om het vuil uit de leidingen te verwijderen. Of je nu een afvoer wilt ontstoppen of gewoon wilt dat wij een jaarlijkse, halfjaarlijkse inspectie- en afvoerleidingreinigingsservice bieden, onze loodgieter staat voor je klaar. Bel vandaag nog en laat een van onze loodgieters de oplossing zijn voor jouw loodgieterswerk.

Kapotte kraan of douche

Wanneer een lekkende douche of een gebroken kraan jouw huis of eigendommen beschadigt, of aanzienlijke verspilling van water veroorzaakt (druipende kranen en douchekoppen uitgesloten) is het tijd om een loodgieter te bellen. Laat alle lekkages meteen oplossen.

Installatie en vervanging van toiletten

Wanneer het tijd is om een nieuw toilet te installeren of een oud toilet te vervangen, kan ons loodgietersbedrijf het werk aan, met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe toilet vlekkeloos is geïnstalleerd. We kunnen je ook helpen bij het selecteren van het juiste nieuwe toilet voor jouw behoeften, thuis en budget, en ons loodgietersbedrijf zorgt voor alles wat nodig is om jouw nieuwe toilet zo snel mogelijk operationeel te maken!

Cv-ketel reparatie en onderhoud

loodgieter zoetermeerWaterverwarmers zijn de steunpilaar van elk druk huishouden. Als je zoals de meeste mensen bent, zorgt voldoende warm water ervoor dat je huishouden soepel blijft lopen, van douches, baden en was tot afwassen. Loodgieters zorgen ervoor dat je warm water hebt wanneer je het nodig hebt door je tank te onderhouden. We onderhouden en installeren zowel traditionele tankstijlen als tankloze boilers.

Ons loodgietersbedrijf biedt ook nooddiensten aan

Heb je een sanitair noodgeval zoals een gebarsten pijp of een overlopend toilet? De erkende en ervaren loodgieter van Zoeter staan 24uur per dag klaar om jouw dringende loodgietersproblemen op te lossen. We komen altijd op tijd en met een volledig gevulde vrachtwagen aan voor snelle reparaties.

Onze prijzen

Heb je ooit een loodgieter een dienst bij je thuis laten uitvoeren en kreeg je het gevoel dat hij er te lang over deed om de klus te klaren? Of, misschien verloor je het vertrouwen in zijn capaciteiten of integriteit zodra hij begon te werken?

Wij zijn van mening dat onze klanten niet alleen vertrouwen moeten hebben in het loodgieterswerk dat we voltooien, we willen ook dat ze de gemoedsrust ervaren die gepaard gaat met vooraf vastgestelde prijzen. Wanneer je onze loodgieters inhuurt voor een loodgietersdienst krijg je de volledige kosten van die dienst voordat we met enig werk beginnen. Pas nadat je 100% tevreden bent met de prijsopgave gaan onze loodgieters aan de slag. Je hoeft je nooit zorgen te maken over onverwachte extra kosten of, erger nog, een loodgieter die rondhangt en tijd verspilt, zodat je meer moet betalen.

Laat loodgieterswerk jou dag niet verpesten, bel ons meteen op. Ons loodgietersbedrijf is trots op onze toewijding aan onze klanten. De meeste van onze nieuwe opdrachten komen van tevreden klanten en hun doorverwijzingen naar vrienden, buren en familie. We lossen alle problemen met thuiscomfort op. Je kunt niets minder verwachten dan uitzonderlijke service wanneer je met ons werkt. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Onze diensten worden uitgevoerd door slotenmakers uit de branche die jouw belangen voor ogen hebben.

Vriendelijke service van begin tot eind

Je wordt begroet door een vriendelijke en deskundige loodgieter, wanneer je ons belt. Je wordt dan ingepland voor een afspraak op een tijdstip dat je het beste uitkomt. Onze loodgieter komt op tijd aan jouw deur in volledig gevulde vrachtwagens met alle benodigde materialen om de klus zo snel mogelijk te klaren. Je keert veel sneller terug naar je normale routine en hebt meer tijd om je doelen te bereiken – zonder je zorgen te maken over onverwachte problemen met de leidingen. Onze loodgieter service garandeert dat je tevreden zult zijn.

Transparante prijzen

Ons loodgietersbedrijf biedt vooraf prijzen. Je keurt de prijs goed voordat we aan de klus beginnen. Hierboven vind je meer detail over onze prijzen.

Getraind personeel

We bieden voortdurende training voor elke loodgieter om ons te helpen actueel te blijven met de nieuwste product- en service-innovatie, klantenservice en nog veel meer.

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

LoodgieterRotterdam010
Westblaak 171
3012 KJ, Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 010 307 64 94 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button